Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά : ΡΑΓΚΟΥΤΣΑΡΙΑ 2018 - 313 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. «απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και .

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Î
Î"εννηματά: Ένα μεγάλο from www.tovima.gr
«στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και .

«απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά.

Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Î
Î"εννηματά: Ένα μεγάλο from www.tovima.gr
«σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά . Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο.

Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά . Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . «απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και .

Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. «απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και .

«σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά . Άρωμα γυναίκας σήμερα στη Î'ουλή
Άρωμα γυναίκας σήμερα στη Î'ουλή from www.tlife.gr
Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά . Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής και του πασοκ φώφη γεννηματά. Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών η πρόεδρος του κινήματος αλλαγής φώφη γεννηματά. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .

Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά.

Πέθανε πριν από λίγη ώρα η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά. Φώφη γεννηματά, μετά από πολυετή μάχη και . «στις 25 οκτωβρίου 2021, στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιν.αλ. Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα. «σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά . «απεβίωσε σήμερα στις 12:04 στο νοσοκομείο ευαγγελισμός η πρόεδρος του κιναλ, φώφη γεννηματά, έπειτα από πολυετή μάχη με τον καρκίνο και . Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, . Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Η φώφη γεννηματά έχασε την ύστατη μάχη με τον καρκίνο. Στο νοσοκομείο ευαγγελισμός, απεβίωσε η πρόεδρος του κιναλ φώφη γεννηματά μετά από πολυετή μάχη και παρά τις . Έφυγε από τη ζωή τη δευτέρα η φώφη γεννηματά, σε ηλικία 56 ετών, μετά τη ραγδαία επιδείνωση που παρουσίασε η υγεία της τις τελευταίες ώρες.

Πέθανε Η Φώφη Γεννηματά : ΡÎ'Î"ΚΟΥΤΣÎ'ΡΙÎ' 2018 - 313 ΦΩΤΟÎ"ΡÎ'ΦΙΕΣ - Μεσημέρι της δευτέρας 25 οκτωβρίου και ύστερα από 12 ημέρες νοσηλείας στον «ευαγγελισμό», άφησε την τελευταία της πνοή η φώφη γεννηματά, .. Θλίψη για την απώλεια της προέδρου του κιναλ. Σήμερα 25/10/2021 και ώρα 12:04 μ.μ. Την τελευταία της πνοή άφησε η πρόεδρος του κιναλ σε ηλικία 56 ετών. Σε ηλικία, μόλις 56 ετών, πέθανε η φώφη . Από χτες η υγεία της είχε επιδεινωθεί ραγδαία καθώς βρισκόταν σε ηπατικό κώμα.